VAD VI KAN ERBJUDA DIG

NAPRAPATI

Naprapati kännetecknas av ett helhetstänkande där både muskler och leder behandlas för att uppnå smärtlindring samt återställa till normal rörlighet. I samråd med terapeut kan du få hjälp med träning- och rörlighetsövningar för att må ännu bättre i vardagen.

Naprapaterna är Sveriges största yrkeskår inom manuell (ortopedisk) medicin. Varje år söker omkring 250.000 nya patienter naprapatvård och det totala antalet behandlingar ökar kraftigt. Ökningen beror på att sjukvården remitterar fler och fler, samtidigt som många på egen hand upptäcker denna breda, manuella vårdform.

Besök gärna Naprapatförbundets hemsida
(läs mera här>>), där finns mer information om bla Naprapatins historia, Naprapatens utbildning och de senaste forskningsresultaten.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

MASSAGE

Genom knådningar, glidningar och töjningar, löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta smärta och trötthet i rygg, axlar och nacke. Du känner dig piggare, rörligare, mjukare och mer avslappnad. Vi erbjuder kvalitativ, klassisk massage där du väljer 23 minuter eller 55 minuters behandling. Vi som utför massagen är båda legitimerade naprapater med mångårig erfarenhet!

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Har ni hög sjukfrånvaro på grund av rygg- och nackproblem? Vi kan hjälpa ert företag att behandla arbetsrelaterade besvär såsom musarm, värk och spänningar i nacke, axlar och rygg. I förebyggande syfte gör vi också individuella träningsprogram.

Självklart har vi möjlighet att utföra behandlingar på ert företag eller om ni så önskar finns vi centralt i Sundbyberg på Sturegatan 45!

Tjänsterna är mycket uppskattade i form av personalvård som dessutom är avdragsgill!
(Läs mera om avdragsgill här>>)

PRISER

Naprapati 650 Kronor (30 Min)
Naprapati Lördag 700 Kronor (30 Min)
Klassisk massage 550 Kronor (25 Min)
Klassisk massage 750 Kronor (55 Min)